Webstudio Erna de Jonge

Van idee naar een eigen unieke website of presentatie. Specifieke vragen? Ik hecht erg aan persoonlijk contact zodat wederzijdse verwachtingen goed op elkaar kunnen worden afgestemd. Staat een vraag er niet tussen? Geen nood, ik ben goed bereikbaar:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / +31 6 46270412

Welke tarieven worden er gehanteerd?

Dat hangt er een beetje van af wat van wat je wilt. Misschien ben je zelf al begonnen met het bouwen van een website en kom je er niet helemaal uit, of gaat het minder snel dan je had gehoopt. Ik kan je ondersteuning bieden op uurbasis en hanteer dan een uurtarief van €45,- /uur. Dit kan overigens prima op afstand. Maar ik kan desgewenst ook op locatie instructie geven.

Kies je voor één van mijn ontwerpen dan vertel ik je meteen welk prijskaartje daar aan hangt. Meerprijs is afhankelijk van hoeveel service ik zal verlenen. Van te voren geef ik precies aan wat het je gaat kosten zo kom je nooit voor onaangename verassingen te staan.

Ik bouw een website bij voorkeur met Joomla, dit is een gratis open source Content Management Systeem.

Hoe veel tijd kost het om een website te bouwen?

Als er een ontwerp is gekozen en alle teksten en afbeeldingen zijn voorhanden dan kan het heel snel gaan. We spreken van te voren af wie wat gaat doen en wat haalbaar is. In goed overleg dus...Moeten we helemaal bij het begin beginnen dan zal het allemaal misschien wat meer tijd kosten.

Kun je een bestaande website ook opnieuw vormgeven?

Ja hoor dat kan! Veel oudere websites zijn nog niet responsive. Dat wil zeggen dat ze zich niet aanpassen aan verschillende beeldschermformaten. Het is sowieso een goed plan om na een tijdje te kijken of een website nog wel voldoet.

Wat wordt er onder website-onderhoud verstaan?

Een website moet om goed te kunnen blijven functioneren worden onderhouden.

Onderhoud betekent het op tijd installeren van software updates, en het regelmatig aanpassen en bijhouden van de content.

Meer hierover lees je op de pagina support.

Werk je ook samen met andere deskundigen?

Als het nodig is voor een bepaalde opdracht waarvoor specifieke wensen gelden die ik niet kan uitvoeren schakel ik andere deskundigen in.

Hoe lang wordt er nog support gegeven na oplevering van een website?

Na oplevering van een website neem ik alles met je door en geef ik éénmalig een instructie hoe je de website verder zelf kunt onderhouden. Maar natuurlijk blijf ik daarna ook bereikbaar voor website gerelateerde vragen en support. Dat spreekt voor zich!

Een oriënterend gesprek is altijd gratis !